Okić: Veležu je mjesto u vrhu  tabele

Ševko Okić golom najavio novu sezonu

Okić: Veležu je mjesto u vrhu tabele

Velež je uspješno preskočio prvu prepreku u Slavonskom Brodu, ali  je zaustavljen u finalu. Iako su imali nulu do samog finiša, Mostarci su ipak na kraju poraženi  od Olimpica. Konačan rezultat glasio je 3:1, a počasni gol bio je djelo novajlije Jusufbašića.

Dan ranije u strijelce se upisao Ševko Okić te nagovijestio još jednu uspješnu sezonu.

"Možemo biti zadovoljni jer smo  imali dvije kvalitetne provjere. Protiv Osijeka smo bili na željenom nivou, a umor je protiv Olimpica učinio svoje, mada smo naivno primili golove," kaže Okić.

Napadač Rođenih očekuje bolje igre i rezultate u sezoni koja će zvanično započeti za nešzto više od dvadeset dana.

"Većina igrača koji su u prošloj sezoni bili starteri ostali su  tu, što je svakako dobra stvar. U prošloj sezoni strijepili smo do posljednjeg kola, nadam se da ćemo u narednoj igrati bolje i biti u vrhu, gdje je Veležu objektivno i mjesto," dodaje Okić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.