Okončano najdramatičnije prvenstvo godine: "Uvijek spremni" prvi prošli kroz cilj

Sve je bilo stalo u 90 minuta

Okončano najdramatičnije prvenstvo godine: "Uvijek spremni" prvi prošli kroz cilj

A. Čaušević

Posljednji dan 2020. godine donio je i okončanje najdramatičnijeg prvenstva u sada već prošloj godini. 

Naime, pred odlučujućih 90 minuta u Boliviji su se za titulu prvaka borila su se tri tima i to Always Ready sa 48 bodova, The Strongest je imao 47, a trećeplasirani Bolivar 46 bodova.

U posljednjoj utakmici sve tri tima su ostvarili pobjede. Always Readi što bi u prevodu s engleskog na bosanski jezik značilo Uvijek spremni su pobijedili Nacional s 0:2 i stigli do šampionskog pehara.

Pobjede su u pisali Strongest i Bolivar. Tako će "Najjači" ići u Copa Libertadores zajedno sa "Uvijek Spremnim".

U kvalifikacije za Copa Libertadores Bolivar i Royal Pari. U Copa Suadmaericanu idu ekipe Wilstermanna, Guabire, Nacional Potosija i Vinta.

Promo

Top Komentari

Aconcagua
Pola lige im ide u takmičenja neka...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi