Oktal Pharma nastavlja saradnju sa FK Sarajevo

Oktal Pharma nastavlja saradnju sa FK Sarajevo

O. Lekić

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Oktal Pharma d.o.o. potpisali su novi sponzorski ugovor, te će Oktal Pharma biti podrška našem klubu i u predstojećoj godini, navodi se na službenoj stranici FK Sarajevo.

Kompanija Oktal Pharma d.o.o. opskrbljuje apoteke, bolnice i druge zdravstvene ustanove širokim asortimanom lijekova i ostalih medicinskih proizvoda domaće i inostrane proizvodnje. Prateći razvoj svjetskog tržišta, Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo sarađuje s više od 50 domaćih i inozemnih partnera iz farmaceutske i drugih industrija koje sudjeluju u doprinose poboljšanju zdravstvene zaštite u BiH i zemljama regiona.

“Drago nam je što ćemo ponovo imati priliku da i u budućnosti koristimo kvalitetne proizvode, namijenjene sportskoj medicini, a koje u ponudi ima Oktal Pharma. Sigurno je da će ovakav vid saradnje dobro doći i biti od velike koristi za nas.”, kazao je fizioterapeut FK Sarajevo, Mirza Marevac.

Naš višegodišnji partner je ovlašteni zastupnik jednog od najučinkovitijih gelova za ublažavanje boli koji se primjenjuje na kožu - Deep Relief, koji će biti od značajne pomoći medicinskom timu Fudbalskog kluba Sarajevo prilikom rada sa našim prvotimcima.

Pomenuti gel se preporučuje kod grčeva i bolova u mišićima, bolova kod istegnuća, uganuća ili sportskih ozljeda, reumatskih bolova te manje ozbiljnih bolova uzrokovanih artritisom.Takođe, Oktal Pharma je ovlašteni zastupnik trenutno najprodavanijeg magnezijuma na tržištu BiH - Hermes Biolectra Magnezij Direkt - mikrogranule s 300mg magnezija za dnevnu opskrbu magnezijem u slučaju povećanih potreba koje se otapaju u ustima bez uzimanja tekućine.

"Ove godine Oktal Pharma proslavlja 15 godina od osnivanja u BiH, a jedna od mnogih društveno odgovornih aktivnosti, koje provodimo na čitavoj teritoriji BiH, je svakako saradnja sa FK Sarajevo. Naši partnerski odnosi sa FK Sarajevo se nastavljaju treću godinu zaredom, a brendovi Mentholatum i Hermes Biolectra sa proizvodima Deep Relief i Biolectra Magnezij Direkt su okosnica ove saradnje.", kazao je direktor Oktal Pharma za Bosnu i Hercegovinu, Semin Kasum.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oktal Pharma će i dalje nastaviti pružati podršku medicinskoj službi FK Sarajevo te će biti sponzor izvještavanja o povredama naših fudbalera. Saznajte više o novom sponzoru bordo kluba na: - www.oktal-pharma.ba i na www.deeprelief.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi