Okupile se U-15 reprezentativke Bosne i Hercegovine

Pripreme za turnir „Trofej FSCG“

Okupile se U-15 reprezentativke Bosne i Hercegovine

„U-15“ reprezentativke Bosne i Hercegovine jučerašnjim okupljanjem u Trening centru NS/FS BiH u Zenici počele su pripreme za turnir „Trofej FSCG“ koji će od 23. do 26. juna biti održan u Podgorici.

Izabranice Ilije Lucića su već odradile i dva treninga, a naredni je planiran za večeras u 18:00 sati.

„Sve igračice su se odazvale i sve su spremne za obaveze koje ih očekuju. Veliki broj pozvanih djevojaka je i prošle godine sudjelovao na ovom turniru kada smo bili jako blizu osvajanja prvog mjesta. Tada ga je osvojila selekcija Albanije koja je nastupala s godinu dana starijim igračicama. S tim u vezi ove godine se s pravom možemo nadati da napravimo iskorak i dođemo do trofeja. Ovo je predselektiranje za kadetski uzrast i najvažnije je da pripremimo igračice za ono što ih čeka u „U-17“ timu“, rekao je selektor Lucić.

Reprezentativke sutra ujutro kreću za Crnu Goru, gdje će prvi susret odigrati sa Srbijom 23. 6. u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije