Olimpic oslabljen na Grbavici

Uoči otvaranja prvenstva

Olimpic oslabljen na Grbavici

Adnan Beganović

Fudbaleri Olimpica proljetni dio prvenstva otvorit će gostovanjem na Grbavici, a šef stručnog štaba Vukova, Mehmed Janjoš, uvjeren je da će njegovi izabranici odigrati dobru utakmicu.

"Idemo na noge aktuelnom prvaku koji po običaju mnogo bolje igre pruža na proljeće. Mi u ovaj susret ulazimo oslabljeni neigranjem Kise i Savića, kojima su zakasnili certifikati te nemaju pravo nastupa u ovom susretu. Zbog povrede ne mogu računati ni na Hiroša, dok su Vidović i Raščić pod znakom pitanja", rekao je Janjoš za zvaničnu internet stranicu kluba i dodao:

"No, bez obzira na ove probleme i sastav sa kojim istrčimo na Grbavicu, mi smo dužni da pokažemo da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele. Siguran sam da će svaki igrač koji dobije priliku ostaviti srce na terenu i da će gledaoci na Grbavici gledati dva sjajna tima. Nadam se da će se i vremenski uslovi poboljšati da bi svi zajedno mogli uživati u ovom fubalskom spektaklu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti