Olimpic ostaje bez Subašića i Kressera

Njemačka i Portugal nove destinacije?

Olimpic ostaje bez Subašića i Kressera

O. Lekić

Najmlađi sarajevski premijerligaš, Olimpic, u nastavak sezone najvjerovatnije će ući bez Muhameda Subašića i Juan Pabla Kressera.

Naime, lijevi bočni Olimpica i naš reprezentativac, Muhamed Subašić, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Njemačkoj. Transfer će prema pisanju sarajevskog Oslobođenja biti vrijedan 400.000 eura, no još uvijek se ne zna o kojem klubu se radi.

"Javili su mi da trebam doći u Sarajevo, kako bi se sastao sa agentima iz Njemačke, no nisu mi rekli o kojem se klubu radi", rekao je Subašić za Oslobođenje.

S druge strane sve je izvjesniji odlazak i Kressera iz Olimpica, a kao njegov novi klub spominje se portugalski Nacional. Oslobođenje navodi da će se Kresser sutra sastati sa agentima ovog kluba, a navodno bi transfer trebao biti vrijedan oko 250.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti