Olimpic pred suspenzijom zbog dugovanja Bogičeviću

Bogičević tražio isplatu dugovanja

Olimpic pred suspenzijom zbog dugovanja Bogičeviću

Midhat Šljivak

FK Olimpic mogao bi biti suspendovan iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, te Kupa naše zemlje.

Sarajevski tim je od strane Disciplinske komisije NSBiH dobio rok za isplatu dugovanja prema nekadašnjem fudbaleru ovog tima Jadranku Bogičeviću, te ako se dugovanja ne regulišu do 29. septembra, klub će biti suspendovan.

Bogičević je tražio isplatu od 6.000KM, cifre koju mu je ekipa s Otoke ostala dužna za vrijeme dok je iskusni defanzivac igrao u ovom klubu, te je podnio zahtjev za potraživanje u NSBiH.

Disciplinska komisija je razmotrila njegov zahtjev i donijeta je odluka da je Olimpic dužan da isplati dugovanja prema ovom igraču ili ih čeka suspenzija iz Premijer lige i Kupa Bosne i Hercegovine.

Iskusni štoper je dres sarajevskog tima nosio od 2014. do početka 2016. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi