Olimpic - Sarajevo na Areni Sport, cijena ulaznice 10 KM

Sarajevski derbi na Otoci

Olimpic - Sarajevo na Areni Sport, cijena ulaznice 10 KM

Edmir Škorić

Mali sarajevski derbi, Olimpic - Sarajevo, igra se na Otoci u sklopu četvrtog kola BH Telecom Premijer lige.

Duel je to dva sarajevska kluba, koji s dosta ambicija nastupaju ove sezone. Bordo tim je vodeći sa sedam bodova iz tri utakmice, dok popularni Vukovi trenutno zauzimaju šestu poziciju s dva boda manje.

 

Određene su cijene karata za susret na stadionu u sarajevskom naselju Otoka, pa će svi oni koji žele pratiti uživo ovaj susret morati izdvojiti 10 KM. Za one koji nisu u mogućnosti doći, moći će susret gledati na Arena Sport 1, što  nam je direktor potvrdio i direktor Olimpica Nermin Demirović:

 

"Mi i Sarajevo smo veliki sportski rivali, a uz to smo i prijatelji. Na ovu utakmicu samo gledamo kao jedan sarajevski derbi i učinit ćemo sve da on protekle u najboljem redu. Karte za utakmicu koštaju 10 KM, te smatramo da je to realna cijena, a prenosit će je TV Arena Sport. Danas smo razgovarali s čelnicima te kuće i sutra ćemo službeno potvrditi prenos".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Nadamo se da će ovaj duel proteći bez ijednog incidenta. Najvažnija su dešavanja na nogometnom travnjaku, a uvjereni smo da ove dvije ekipe posjeduju izniman kvalitet i da će se imati šta za vidjeti. Sarajevu želim puno sreće i sve najbolje, a ja se, naravno, nadam pobjedi Olimpica. U svakom slučaju, bit će ovo jedna dobra, fer i korektna utakmica. Neka pobijedi onaj ko to zasluži igrom i zalaganjem", dodao je Demirović. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.