"Olimpik nema šta tražiti na Koševu"

Sarajevu trebaju bodovi

"Olimpik nema šta tražiti na Koševu"

Sarajevo je nakon novog gostujućeg poraza u Mostaru palo za nekoliko stepenica na tabeli. Sada ih na domaćem terenu očekuje veoma važna utakmica, kada na Koševu gostuje ekipa Olimpika.

"Nismo se nadali da ćemo izgubiti u Mostaru, iako smo dobro odigrali, na kraju smo poraženi. Sada smo se koncentrisali na utakmicu sa Olimpikom, koja nam je veoma bitna. Moramo napasti od samoga početka, jer nas ništa drugo ne zanima osim tri boda. Olimpik je napravio dobru ekipu, ali na Koševu sada nemaju šta tražiti. Pozivam naše vjerne navijače da dođu u što većem broju, a mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i sa nova tri boda", kaže Zoran Belošević.

Imali Sarajevo još šanse za prvo mjesto?

"Naravno da imamo šanse, jer nam konkurenti nisu puno odmakli. Mi ćemo sa ovom utakmicom i eventualnom pobjedom približiti samome vrhu, a onda imamo utakmicu u Tuzli gdje ćemo opet izbiti u sami vrh tabele", rekao je lijevi bek Sarajeva Zoran Belošević za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.