Olimpik remizirao sa Iskrom

U sklopu priprema za narednu sezonu

Olimpik remizirao sa Iskrom

U okviru priprema za predstojeću sezonu ekipa Olimpika odigrala je treću pripremnu utakmicu i remizirala 0:0 sa bugojanskom Iskrom.

Šef stručnog štaba Olimpika Husref Musemić je na teren poslao ekipu u sastavu na golu Vranić, u odbrani Simčević, Kolarov, Suljević i Subašić, sredinu su činili  Velagić, Kurto, Ristić i Pelak i u napadu Spalević i Marinković.

Na početku drugog poluvremena u igru su ušli Makić, Jokić i Kušljić, koji su zamijenili Kurtu, Spalevića i Marinkovića. Nakon 10-ak minuta drugog poluvremena priliku su dobili i ostali igrači koji se nalaze na pripremama.

Dobru atmosferu sa priprema je pokvarila povreda Mladena Ristića koja je identična onoj koju je zadobio Vidović u utakmici protiv Zrinjskog. Nakon jednog starta kod korner zastave Ristić je ostao ležati na travnjaku. Nakon ukazane prve pomoći morao je napustiti igru i hitno je prebačen na ljekarsku intervenciju odakle je upućen za Sarajevo.

Nakon ove utakmice ekipa se vraća u Sarajevo, gdje će trenirati do odlaska na drugi dio priprema u Odžak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.