Musemić: Svašta se dešavalo ovog proljeća

Izjava nakon meča protiv Olimpika

Musemić: Svašta se dešavalo ovog proljeća

H. Zilić

Posljednji duel 27. kola PLBiH odigrali su danas Olimpik i Tuzla Citya.

Na Koševu je viđena sjajna fudbalska predstava, a konačan rezultat je glasio 1:1.

Nakon utakmice komentar je dao trener Tuzla Citya, Husref Musemić.

"Prvo poluvrijeme smo imali više šansi. Da smo postigli drugi gol mogli smo završiti utakmicu. Sami smo krivi što nismo zabili drugi gol. Rekao sam igračima da nas mogu samo iz prekida ugroziti", rekao je Musemić, a zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima još utakmica. Svaku ćemo odigrati što je moguće bolje. Protiv Sarajeva naredno kolo ćemo imati tri igrača koja se vraćaju. Dva puta nas je Sarajevo pobijedilo ove sezone. Na nama je da se sada pripremimo što bolje. Svašta se dešavalo ovog proljeća, ne bi se ja bavio kalkulacijama. Svaka utakmica nosi tri boda. Bilo je i iznenađujućih rezultata, to je fudbal, to mu daje draž."

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
smrdo jedan ti da pobijedis sarajevo ,nemozes pobijedit puno slabije,mislio sam da si bolji strateg a sranje si ko i svi dosad,stim da se vjerovatno dobro placen.Veca je budala o vaj sto te placa baca dzabe pare i na tebe i te igrace.Vrati se bolan slobodi tu bi dosad bio u evropi a i kulturnije i gotivnij su.
0 5
Chico
Cuj ovog novinara papka sto na 01:40 lozi Husrefa, ne bi li kako nanio stetu Sarajevu. Mislim da je to novinar ovog portala ili je nekad bio uposlen ovdje. Fuj dusmani, jbo li vas Vico u stau
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi