Olimpiku bodovi i u Gračanici
Musemićevi izabranici sve bliže Premijer ligi BiH

Prva liga Federacije BiH – 17. kolo

Olimpiku bodovi i u Gračanici

Fudbaleri Olimpika pobijedili su danas u 17. kolu Prve lige Federacije BiH Bratstvo u Gračanici sa 1:0 i tako ostali na četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirano Jedinstvo iz Bihaća. Ekipa trenera Husrefa Musemića tako je nastavila «koračati» ka plasmanu u Premijer ligu BiH.

I Bišćani su slavili protiv SAŠK Napretka identičnim rezultatom pred svojim navijačima.

U ostalim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati: Iskra - Omladinac 3:0, Bosna - Žepče 1:0, Troglav - Budućnost 3:4, Čapljina - GOŠK 1:0, Krajina - Rudar 2:0 i Ozren - Vitez 5:0.

Poredak na tabeli: Olimpik 39 bodova, Jedinstvo 35, Bosna 32, Rudar 31, Žepče 27, Iskra 27, GOŠK 26, Budućnost 25, Vitez 23, Čapljina 22, Troglav 21, Bratstvo 21, SAŠK Napredak 20, Omladinac 17, Krajina 15, Ozren  13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.