Kahn komentarisao Messijev prelazak u PSG: Mislite li da će uspjeti?

Legendarni golman se oglasio

Kahn komentarisao Messijev prelazak u PSG: Mislite li da će uspjeti?

E. Škorić

Oliver Kahn, legendarni golman koji sada obnaša funkciju jednog od čelnih ljudi minhenskog Bayerna, konkretno predsjednika kluba, također je govorio o "šokantnoj vijesti" i prelasku Lionela Messija iz Barcelone u PSG.

Messi je danas stigao u Pariz i već je najavljen kao zvučno pojačanje francuskog viceprvaka, a očekuje se sutra da potpiše ugovor do 2024. godine, kada će ga Parižani zvanično predstaviti na press konferenciji.

Mnoge je iznenadila vijest o odlasku Messija iz Barcelone, ali i njegov izbor novog kluba. Pitaju se mnogi, pita se i sam Kahn, kako će to sve izgledati kada PSG ima toliko dobrih igrača u jednom timu (Neymar, Messi, Icardi, Di Maria, Mbappe, Wijnaldum, Ramos, Donnarumma itd...).

"Pitanje je hoće li uspjeti? Mislite li zaista da će uspjeti? Hoće li se svi ti igrači moći međusobno uskladiti? Bit će to vrlo uzbudljivo", rekao je predsjednik Bayern u intervjuu za "Kicker".

"Morat ćemo pričekati i vidjeti hoće li uspjeti stvoriti tim. Hoće li se sve uklopiti", dodao je Kahn, misleći, pritom, na italijansku reprezentaciju na Euru 2020 .

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Tamo ste mogli vidjeti jedan bend. Oni su dobar primjer. Imaju nekoliko velikih imena, ali su već od prvog meča pokazali da žele biti uspješni kao jedno", naglasio je Kahn.

Bayern se jedno vrijeme spominjao kao moguća nova Messijeva destinacija, ali ubrzo su iz Minhena demantovali tu vijest.

Top Komentari

emanuelmacron
svabu ,moze biti ,rigorozan,preozbiljan,cak i nekulturan,ali ljubomoran nikad,da li si ti cuo kada za svabu da je milioner,kao arapi,kao seik,kao Bil Gejtc ,nikad, ali zato neces cuti ni za njemackog omladinca da je sirotinja .
0 2
19501911
Vidim ovdje se već rađaju nova navijacka skupina i novi obožavatelji Pariza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi