Olympiacos slavio u Kharkivu

Europa liga

Olympiacos slavio u Kharkivu

Midhat Šljivak

Grčki Olympiacos napravio je veliki korak ka prolasku u četvrtfinale Europa lige nakon što su večeras u Kharkivu savladali ukrajinski Metalist rezultatom 1:0.

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez golova, na samom početku drugog Olympiacos dolazi do pogotka koji im je donio veliku prednost. Igrala se 50. minuta utakmice kada je mrežu domaćeg golmana pogodio David Fuster, za kasnije će se ispostaviti konačan rezultat ovog susreta.

Grce će tako uzvrat u Pireju dočekati sa velikom prednošću i praktički su već sada jednom nogom u četvrtfinalu Europa lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.