Olympiakos nadigrao Levadiakos

Grčka Superliga

Olympiakos nadigrao Levadiakos

Edmir Škorić

Utakmica drugog kola grčke Superlige između Levadiakosa i Olympiakosa odigrana je danas. Gosti iz Pireja bili su uvjerljivi.

Levadiakos je uz Doxa Dramas uvršten u Superligu nakon što su Olympiakos Volou i Kavala ispali iz lige zbog sudjelovanja u namještanju utakmicu.

Tek u novembru su nogometaši Levadiakosa odigrali ssvoju prvu utakmicu, a protiv Olympiakosa danas šestu. Poraženi su s 4:0 na svom stadionu.

Mrežu domaćin načeo je Marko Pantelić u 10. minuti, a onda je uslijedio hat-trick Kevina Mirallasa, sjajnog Belgijanca, za konačnih 4:0.

Olympiakos je na vrhu sa 30 bodova, Levadiakos na 14. poziciji sa 6 ali i sa pola neodigranih utakmica.

Zaostala utakmica 2. kola grčke Superlige:

Levadiakos - Olympiakos 0:4 (Pantelić 9, Mirallas 16, 39, 59)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije