Olympiakos nastavio sa pobjedama

Jahić i Cocalić odigrali po devedeset minuta

Olympiakos nastavio sa pobjedama

Danas je odigrano pet utakmica 14.kola grčkog nogometnog prvenstva. Favorizovani timovi su upisali, uglavnom, očekivane pobjede, a najsigurniji je bio AEK, koji je sa 4:0 bio bolji od Larrise.

Sanel Jahić je u redovima AEK-a odigrao svih devedeset minuta, a igrač utakmic eje bio Ignacio Blanco, koji je dva puta zatresao mrežu Ambarisa. Po jedan gol su dodali Liberopoulos i Delas.

Olympiakos je golovima Fustera i Mirrallasa slavio protiv Atromitosa sa 2:1, dok je Ergotelis sa 3:0 golovima Budimira, Verspakovskisa i Oliseha savladao Kerkyru.

Panserraikos i Panionios su odigrali 1:1, za goste je svih devedeset minuta odigrao Edin Cocalić, dok Semira Kerle kod domaćina nije bilo ni na klupi. Xanthi i Kavala su odigrali također 1:1, a kod Kavale nije bilo Mirka Hrgovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.