Olympiakos ponizio Romu

Olympiakos - Roma 5:1

Olympiakos ponizio Romu

Adnan Beganović

U prijateljskom susrretu fudbaleri grčkog Olympiakosa su rezultatom 5:1 svladali Romu.

Olympiakos je u pravom smislu riječi ponizio rimsku momčad, iako nakon prvog poluvremena nije "mirisalo" na potop Rome.

Grčka momčad povela je u 6. minuti golom Ibagaze, no već u 12. minuti Roma preko Meneza dolazi do izjednačenja. S ovim rezultatom otišlo se na odmor, a onda se u drugom dijelu otvorilo Olympiakosu.

U 52. minuti Cearense vraća Olympiakosu prednost, a samo 9 minuta kasnije Mitroglou najavljuje potop Rome. Jedanaest minuta prije kraja susreta Fetafatzidis pogađa za velikih 4:1, da bi 6 minuta prije kraja Soiledis stavio tačku na "i".

Prijateljski susret:
Olympiakos - Roma 5:1

rn

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.