Olympiakos zainteresiran za Spahića

Grci kvare posao Mamiću?

Olympiakos zainteresiran za Spahića

Adnan Beganović

Kapiten našeg nacionalnog tima, Emir Spahić, najvjerovatnije će napustiti Montppelier. Za Spahićeve usluge već duže vrijeme zainteresiran je Dinamo, no prema pisanju grčkih medija i tamošnji prvak Olympiakos bi rado vidio kaapitena Zmajeva u svojim redovima.

Iako se do prije neeki dan činilo da će Spahić gotovo sigurno karijeru nastaviti u Dinamu, danas stvari izgledaju malo drugačije.

Naime, portal Footmercato.net pozivajući se na grčku Gazzettu piše da je Olympiakos u potrazi za stoperom, aa najveća želja grčkog prvaka je naavodno kapiten našeg nacionalnog tima.

Pored Spahića čelnici grčkog prvaka zagrijani su i za stopera Valenciennesa, Milana Biševca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.