Omar Baljić dolazi u Željezničar

SportSport.ba saznaje

Omar Baljić dolazi u Željezničar

Adnan Beganović

Iako je premijerligaška sezona već počela čelni ljudi aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, ne miruju. Naime, večeras je dogovorena dvogodišnja saradnja sa jednim od najboljih igrača PL Elvirom Čolićem, no to nije sve.

SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih klubu da će Željezničar pojačati svoje redove Omarom Baljićem, koji je u posljednje vrijeme nosio dres Grenoblea, kojeg s klupe predvodi nekadašnji igrač momčadi s Grbavice Mehmed Baždarević.

Omar Baljić sin je proslavljenog nekadašnjeg igrača Željezničara Mirsada Baljića, a na Grbavici će se pojaviti u narednim danima. U svojoj karijeri Baljić je nastupao za Sion, Basel i Grenoble.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.