Omar Pršeš nakon utakmice: Rezultat nije realan, imali smo neke šanse koje nismo smjeli promašiti

Igrači Slobode su imali za čime žaliti

Omar Pršeš nakon utakmice: Rezultat nije realan, imali smo neke šanse koje nismo smjeli promašiti

S. Pašalić

Nogometaši Slobode su poraženi večeras na gostovanju kod ekipe Sarajeva na Koševu sa visokih 3:0.

Igrač FK Sloboda Omar Pršeš nije bio zadovoljan sa rezultatom nakon utakmice i smatra da on ne odražava pravo stanje na terenu.

"Mislim da rezultat nije realan, oni jesu imali te šanse, ali naprvili su nam probleme iz naših grešaka. Imali smo i mi svoje šanse u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo izašli jedan na jedan tri-četiri puta što ne smijemo fulati i eto kako na kraju završi utakmica"

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

jasmin1989
Cim je doslo do toga da si ti jedan od glavnih igraca Slobode nek vam je Bog na pomoci.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi