Legendarni igrač Željezničara završio u bolnici, no na svu sreću zdravstveno stanje mu je stabilno

Joldiću ugrađena dva stenta

Legendarni igrač Željezničara završio u bolnici, no na svu sreću zdravstveno stanje mu je stabilno

E. Čaušević

Bivši fudbaler Željezničara, Omer Joldić, nalazi se trenutno u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Joldić je trenutno trener juniorskog tima Željezničara, a mnoge je danas iznenadila informacija da je u bolnici i da je situacija nešto ozbiljnija.

Nakon svega oglasili su se iz Željezničara gdje su objasnili da su Joldiću ugrađena dva stenta, ali da je najvažnije da se dobro osjeća.

"Naš Omer Joldić se nalazi u bolnici gdje su mu u toku današnjeg dana ugrađena dva stenta. Nekadašnji kapiten Plavih se osjeća dobro i slijedi mu period oporavka. Budi jak kao i uvijek, brz oporavak!

"Juniorsku ekipu će u narednom periodu voditi Adin Mulaosmanović", saopštili su iz Željezničara na svojoj Facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naš Omer Joldić se nalazi u bolnici gdje su mu u toku današnjeg dana ugrađena dva stenta. Nekadašnji kapiten Plavih se...

Posted by FK Željezničar on Monday, August 30, 2021

Redakcija portala SportSport.ba želi Joldiću brz i uspješan oporavak, te da se što prije vrati na trenersku klupu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ajanbrrin
Podrska nasem Omeru. 1921
7 1
Matic
Sretno Jolda
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi