Omić: Nisam na transfer-listi, istekao mi je ugovor i odlazim

Prvotimac Zvijezde za SportSport.ba

Omić: Nisam na transfer-listi, istekao mi je ugovor i odlazim

Edmir Škorić

Nakon medijskih napisa da se nalazi na transfer-listi gradačačke Zvijezde, Muhamed Omić javio nam se i obrazložio kako su to neistine te kako je njemu istekao ugovor s klubom.

Omić je u Zvijezdu prošlog ljeta stigao iz banovićke Budućnosti. Nakon jedne sezone izvjesno je da napušta Banja Ilidžu.

"Istekao mi je ugovor i ne vidim mogućnost da se nalazim na transfer listi. Neću ostati u Zvijezdi jer nismo pronašli zajednički jezik za nastavak saradnje i to je to", kaže Omić za SportSport.ba, uz dodatak:

"Imam neku ponudu za Slovačku, pa ću vidjeti kako će to završiti. Uostalom, javili su mi se neki klubovi iz BiH, ali znat će se sve na vrijeme".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije