Omić: Vitez ćemo juriti do kraja

Sloboda igra u Mostaru

Omić: Vitez ćemo juriti do kraja

Fudbaleri Slobode sutra će ponovo put Mostara gdje će igrati utakmicu 23. kola sa Braniteljom, koja je prekinuta zbog izgreda navijača i napada na službena lica.

Takmičarska komisija je glasom predsjednika Mileta Prusine odlučila da se susret ponovi, a Sloboda je najprije uložila žalbu, a potom je i povukla. Bilo kako bilo “crveno-crna” garda sutra će ponovo istrčati na teren u Rodoču, a sudeći po prvih 45 minuta prekinute utakmice Tuzlaci nemaju razloga za strah i brigu.

“Idemo u Mostar na pobjedu. Dok ima nade mi ćemo juriti Vitez. Ima još da se igra i nisu nam potonule lađe. Ne plašimo se Branitelja i želimo pobjedu”, kaže Muhamed Omić, defanzivac Tuzlaka.

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola, a Sloboda za liderom Vitezom zaostaje 8 bodova. Ukoliko Tuzlaci sutra savladaju Branitelj zaostatak će se smanjiti na pet bodova, a u narednom kolu Vitez dočekuje Krajinu, dok Sloboda ide Jedinstvu u Bihać.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije