Omladinac iz Mionice najslabije trgovao

Omladinac iz Mionice najslabije trgovao

A. Beganović

Ekipa koja je najlošije trgovala u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine u ovom prijelaznom roku sigurno je Omladinac iz Mionice.

Pred početak priprema povukao se UO kluba tako da je klub prvo morao dobiti rukovodeći kadar. Novi UO brzo je izglasan i ubrzo su krenule i pripreme kluba za proljetni dio sezone.

Novi šef stučnog štaba je Vidoje Žarić, nepoznato ime na prvoligaškim terenima. Čak 21 igrač napustio je igrački kadar kluba a prinove nisu ni približne kvalitete kao igrači koji su otišli.

Spisak svih igrača koji su napustili Omladinac u ovom prelaznom roku: Roko Agatić, Anel Pejzić, Damir Hećimović, Edin Šehić, Alen Bratanović, Senid Hasičić, Ernad Džinić, Ognjen Radulović, Ibrahim Škahić, Dražen Lukić, Vedad Omeragić, Adnan Suljić, Mirza Čejvanović, Dejan Širanović, Nedim Đonlić, Semir Mešanović, Damir Bilajac, Haris Kešetović, Enes Brčkalić, Elvir Halilkanović i Nedim Huseinbašić.

Sigurno da novi tim i trenera očekuju velika iskušenja na proljeće a sudeći prema pripremnim susretima opstanaku u ligi se nitko ne treba ni nadati.

Pripremni susreti:
Omladinac - Mladost Donja Slatina 1:3
Omladinac - Mlaadost Sibovac 1:2
Omladinac - Bosna Mionica 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.