"On je igrač s drugog planeta"

Mourinho o Ronaldu

"On je igrač s drugog planeta"

Adnan Beganović

Dolazak Josea Mourinha na klupu Reala sve je izvjesniji, a da i njegovi planovi su trenutno vezani samo za "kraljevski klub" govori izjava koju je dao španjolsim medijima, a u kojoj se osvrnuo na Cristiana Ronalda.

"I ja i Ronaldo smo Portugalci. On je najbolji svjetski igrač, a ja najbolji trener. Od njega želim mnogo pogodaka u narednoj sezoni", rekao je za španjolske medije karizmatični Portugalac, a na pitanje da li će kao trener pokušati utjecati na Ronaldov život van fudbalskog terena, Mourinho je odgovorio:

"Njegova je stvar s kim se druži i šta kupuje u slobodno vrijeme. Niko ga nema pravo kritikovati zbog toga šta radi kada je slobodan. Fudbaler koji igra poput njega dolazi s drugog planeta."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.