On više nije onaj stari, a neće nikad ni biti: Jese je izgledao kao amater na terenu
Foto - EPA

Španac nije pokazao ništa

On više nije onaj stari, a neće nikad ni biti: Jese je izgledao kao amater na terenu

M. Šljivak

Jese Rodriguez se nakon više od godinu dana pojavio u dresu PSG-a.

Zahvaljujući odsustvu brojnih zvijeda u utakmici protiv Lensa, trener Parižana je u ekipu uvrstio i 27-godišnjeg Španca, no on se nije proslavio.

U 15 minuta koliko je dobio na terenu Jese je pokazao zašto ga se PSG želi riješiti, jer to nikako više nije fudbaler koji je bio velika nada Real Madrida.

Jese je dotakao loptu ukupno 11 puta, čak šest ih je izgubio, a kompletirao je samo tri pasa od sedam pokušaja, no ni to nije sve.

Imao je jedan pokušaj driblinga koji mu nije uspio, izgubio je dva duela i tako nije uspio da pokaže gotovo ništa za 15 minuta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije nikakvo čudo što ga se PSG želi riješiti što prije, pa neće biti nikakvo čudo ako Jese uskoro napusti Pariz.

Podsjetimo, za veliki pad u karijeri Jese krivi Seada Kolašinca sa kojim je imao jedan duel na meču Real Madrid - Schalke u kojem je teško povrijedio koljeno.

Top Komentari

zvjezdan10
Još jednom smo vidjeli kako bi prolazili ovi bogatuni kad im nema bar 2 superstara u timu. Ne mogu ništa protiv manjih klubova, iako su u timu imali bar 6-7 igrača koji su plaćeni preko 20-30 miliona. Sa druge strane ekipa s igračima čija se cijena kreće 2-3 miliona max.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije