O'Neill: Nalazimo se u teškoj situaciji

O'Neill: Nalazimo se u teškoj situaciji

Novi trener Sunderlanda, Martin O'Neill, izjavio je kako se njegov klub nalazi u problemu, te da igrači imaju problema zbog manjka samopouzdanja.

"Očigledno je da se nalazimo u teškoj situaciji. Gubimo mnogo utakmica, te jako loše stojimo na tabeli. U nedjelju nas čeka veoma bitna utakmica protiv Blackburna. Igrači su svjesni koliko je ta utakmica važna za nas i da moramo početi redati dobre rezultate. Samopouzdanje kod mojih igrača je jako nisko u ovom trenutku, a ja ću to pokušati promijeniti", rekao je Martin O'Neill. 

O'Neill je svoju menadžersku karijeru započeo davne 1987. godine, a još uvijek se nije okušao izvan Otoka. Prije preuzimanja Sunderlanda, sjedio je na klupi Aston Ville, gdje je proveo pune četiri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti