O'Neill: Nisu nas kontaktirali iz Liverpoola

O'Neill: Nisu nas kontaktirali iz Liverpoola

Špekuliralo se kako je Liverpool zainteresovan za Stiliyana Petrova, no menadžer Aston Ville, Martin O'Neill je rekao kako nije bilo nikakvih kontakata sa Liverpoolom.

Roy Hodgson traži alternativu za Javiera Mascherana, koji će najvjerovatnije preseliti u Inter, a posljednjih dana se pisalo kako bi to mogao biti veznjak Aston Ville,  Stiliyan Petrov.

O'Neill je pun hvale za 31-godišnjeg Bugarina i ističe kako ga niko iz Liverpoola nije kontaktirao.

'' Stiliyan fenomenalno igra za nas, tako da nisam iznenađen što su mnogi timovi zainteresovani za njega. Niko nas iz Liverpoola nije kontaktirao do sada, no to ne znači da nisu zainteresovani za njega'', rekao je O'Neill.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.