Oni dolaze: TOP 10 zvjezdica koje bi u budućnosti mogle da zasijaju

Oni dolaze: TOP 10 zvjezdica koje bi u budućnosti mogle da zasijaju

Yasser Larouci

S. Grebović

Od 'hrvatskog Neymara' pa do sina legendarnog Liliana Thurama, britanski Guardian sastavio je listu TOP 10 najvećih talenata u svijetu fudbala.

Klub: Liverpool
Pozicija: centralni vezni
Datum rođenja: 01.01.2001.

Poznato je da su mlađe selekcije Liverpoola prepune talentovanih igrača, kojim Klopp nerijetko pruža priliku da zaigraju za prvi tim. U početnih 11 Liverpoola nezamjenjiv je desni bek Alexander-Arnold koji je produkt upravo domaće škole fudbala. 

Nadu da će svoju šansu dobiti ima i 17-godišnji Yasser Larouci koji nosi dres U18 ekipe tima sa Anfielda. Krasi ga velika brzina, a posjeduje razoran šut lijevom nogom. Sigurno da je on jedan od mladih igrača na koje bi Klopp trebao obratiti pažnju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi