Oni su primarne mete Manchester Uniteda
Foto: EPA

Van Gaal želi dvojicu fudbalera

Oni su primarne mete Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal planira dovesti nekoliko pojačanja u ljetnom prelaznom roku, a dvojica fudbalera su primarne mete holandskog stručnjaka.

Radi su o češkom golmanu Petru Čechu, koji bi na Old Trafford trebao stići kao zamjena za Davida de Geu, a pored iskusnog čuvara mreže, Van Gaal želi dovesti i igrača Bayerna Thomasa Mullera.

Muller je nedavno priznao kako ne bi imao ništa protiv da ponovo sarađuje s Holanđaninom, koji želi vidjeti sjajnog ofanzivca na Teatru snova.

United je već dogovorio dolazak Memphisa Depaya za narednu sezonu, a svakako da bi dolaskom Čecha i Mullera Crveni đavoli u novu sezonu ušli još jači.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.