Optika Salihbegović nagradila Emira Hadžića

Optika Salihbegović nagradila Emira Hadžića

Adnan Beganović

Vjerni sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo, Optika Salihbegović, nagradila je danas najboljeg igrača prvih pet kola proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige. Nagradu je zasluženo osvojio napadač bordo tima, Emir Hadžić.

"Prije svega moram da se zahvalim svojim saigračima, koji su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ovog puta, ja sam izabran, mada da je i neko drugi izabran, ne bi bilo nezasluženo. Također, zahvalio bih se našem sponzoru, Optici Salihbegović, koja nas podržava i prati. Preporučio bih svim našim navijačima da naočale za ljetni period kupe upravo ovdje, u Optici Salihbegović. Svoju nagradu, ja ću pokloniti svojoj mami i mogu već sada reći, da je izbor trajao jako dugo, jer je ponuda zaista odlična", kazao je Emir Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.