Optimizam na pressu pred duel na Koševu

U oba tabora očekuje se pozitivan rezultat

Optimizam na pressu pred duel na Koševu

"Poslije pobjede nad Interom, drago nam je što ćemo se sastati sa takvim klubom kao što je Sarajevo, koje ima veliku tradiciju kako u Evropi tako i u Svijetu. Ja lično očekujem zanimljivu utakmicu sa Sarajevom i vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata." rekao je trener Spartaka na današnjoj press konferenciji održanoj povodom sutrašnjeg duela na stadionu "Asim Ferhatović Hase".

"Očekujem tešku utakmicu koja će sigurno biti neizvjesna do samoga kraja i nadam se da možemo doći do pobjede, koja bi nam omogućila miran revanš i prolaz u sljedeće kolo.", dodao je kapiten gostujuće ekipe.

Samo riječi hvale za sutrašnjeg protivnika imali su i igrači i stručni štab FK Sarajeva, ali optimizma i vjere u pobjedu na današnjem pressu nije nedostajalo.

"Posmatrao prvu utakmicu koju je naš utrašnji protivnik igrao protiv Intera  iz Bakua u Trnavi i mogu reći da je ekipa Spartaka vrlo borbena i disciplinovana u igri. Utakmica će biti veoma borbena i teška, ali nadam se da sam našao recet za njihovu igru i da možemo doći do pobjede. Usput očekujem fer pley kako na terenu, tako i na tribinama.", rekao je Mehmed Janjoš.

"Mogu reći da mi respektujemo ekipu Spartaka, ali u našoj je svlačionici odlična klima i vjerujem da ćemo mi sutra sa terena izaći kao pobjednici.", siguran je bio Muhamed Alaim.

Na upit novinara da li može reći sastav koji će istrčati na teren, iz stručnog štaba FK Sarajeva rekli su da se nema šta kriti izdiktirali ekipu. Tako će Sarajevo sutra istrčati u sljedećem sastavu:
Alaim, Rizvanović, Belošević, Torlak, Maksumić, Dudo, Janjoš, Džakmić, Muminović, Hadžić i Jahović.

Vrijedi napomenuti i to da se na sutrašnjoj utakmici očekuje i oko 500 navijača Spartaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.