Optimizam u redovima bordo momčadi

Sarajevo dočekuje GOŠK

Optimizam u redovima bordo momčadi

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva će u nedjelju na Koševu u okviru 5. kola BH Telecom Premijer lige snage odmjeriti sa GOŠK-om, koji je u prošloj sezoni sa najvećeg bh. stadiona odnio tri boda.

Uoči nedjeljnog susreta atmosfera u taboru bordo momčadi je dosta dobro i svi su uvjereni da će na svoj konto staviti nova tri boda.

"Atmosfera je stvarno dobra. Moramo nastaviti sa istim pristupom, kojeg smo pokazali u prva četiri kola. Nadam se da ćemo ostvariti dobru igru, a s tim će doći i rezultat. Vjerujem u nas i siguran sam da ćemo slaviti novu pobjedu pred našim navijačima", rekao je defanzivni fudbaler Amer Dupovac za službenu stranicu kluba, dok je golman Dejan Bandović dodao:

"Kao i svaku utakmicu, Sarajevo ide na pobjedu. Tako ćemo igrati i protiv GOŠK-a. Maksimalnim zalaganjem možemo doći do pobjede i siguran sam da ćemo nastaviti dobar niz".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.