Orašje u potrazi za pojačanjima

Orašje u potrazi za pojačanjima

Krajem mjeseca januara sa pripremama za proljetni dio takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH startali su i nogometaši Orašja.

S obzirom na brojne odlaske koji su zadesili igrački kadar HNK Orašje na proljeće bi na SC "GOAL" mogao zaigrati jedan novi tim.

Ekipu Orašja do sada su napustili Sulejman Krpić, Zlatko Mikić i Bojan Letić, a u potrazi za novim sredinama su i Ilija Ristanić, Jovan Svitlica, Milorad Ilišković i Nermin Gosto.

Novih lica još nema, a ona su sigurno prijeko potrebna jer je odlaskom "ubojitog trija" Krpić, Letić i Mikić ostala velika praznina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.