Ordagić: Dolazak u Slobodu je iskorak u mojoj karijeri

Novo pojačanje Slobode

Ordagić: Dolazak u Slobodu je iskorak u mojoj karijeri

Ne računajući fudbalere sa kojim je rukovodstvo tuzlanske Slobode postiglo dogovor o produženju saradnje, Amer Ordagić i Ivan Kostić su ljetošnja pojačanja tima sa Tušnja. 

Nezvanično se pominje dovođenje još dva provjerena igrača, a o kome je riječ bit će poznato nakon sastanka klupskih čelnika sa trenerom Husrefom Musemićem. 

Amer Ordagić je minulu sezonu bio prva violina gradačačke Zvijezde. Tim iz grada Zmaja od Bosne do posljednjeg kola bio je u borbi za opstanak, ali su nakon remija u Ugljeviku sa Mladosti iz Velike Obarske preselili niži rang. 

Od tada počinje bitka za Amera Ordagića, koji je bio na meti nekoliko klubova, ali je odabrao crveno-crni dres i Slobodu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dolazak u Slobodu je iskorak u mojoj karijeri. Dolazim i veliki i ozbiljan klub, koji u narednoj sezoni želi napraviti još bolji rezultatski iskorak. Učinit ću sve da se što prije uklopim u sistem igre i da opravdam ukazano povjerenje“, kaže Amer Ordagić za portal SportSport.ba. 

Ordagić je karijeru počeo u Gradini, nastavio u Zvijezdi, a na Tušnju će provesti najmanje dvije godine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.