Ordagić: Moramo dati sve od sebe za pobjedu u Mostaru

Sloboda gostuje u Mostaru

Ordagić: Moramo dati sve od sebe za pobjedu u Mostaru

D. Vejo

Fudbaleri Slobode odradili su posljednje pripreme pred naredni meč Premijer lige BiH. Oni će u okviru 23. kola gostovati u Mostaru, kod ekipe Veleža koja, iako je otpisana, svim silama pokušava zagorčati život svojim suparnicima što je svakako za pohvalu.

Iako imaju isto bodova (47) kao i prvoplasirana ekipa Zrinjskog, Tuzlaci se nalaze na drugoj poziciji na tabeli pa će tako novu pobjedu i pokušaj povratka na lidersku poziciju, tražiti u Mostaru.

"Sigurno da idemo na pobjedu i nova tri boda. Igrači Veleža igraju dobro u drugom dijelu sezone i ne smijemo se opuštati.. Mi moramo dati sve od sebe i prikazati se u što bolje svijetlu kako bi ostvarili pozitivan učinak. Ali isto tako moramo imati na umu da će domaćin dati sve od sebe kako bi poremetili naše planove. Ostalo je još otprilike 40 dana do kraja prvenstva i želimo da sav trud, želju i zalaganje krunišemo na kraju šampionata", kaza je za SportSport.ba igrač Slobode, Amer Ordagić.

Meč izmežu Veleža i Slobode igra se sutra od 16.30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi