Pred sutrašnji duel sa ekipom Metalleghea

Ordagić poručio navijačima: Treba nam vaša podrška

Emir Dindić

Na današnjoj press konferenciji u organizaciji FK Sloboda govorilo se o sutrašnjoj utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv ekipe Metalleghe iz Jajca, te problemima koji su zadesili sastav iz Tuzle pred ovaj važan susret.

Prisutnim novinarima obratio se i novi kapiten crveno-crnih, Amer Ordagić koji i pored svih problema u timu nije krio optimizam. 

"Sutra igramo veoma važnu utakmicu za nas. Pored svih problema kojih imamo, mi gledamo svoj cilj koji smo zacrtali i prije priprema. Sigurno je da bez obzira na sve nedostatke sutra, moramo pokazati karakter skupiti se i pobijediti u veoma važnoj utakmici. Pozivam sve navijače da sutra dođu na Tušanj i podrže nas, a mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat", zaključio je Ordagić.

Podsjetimo, susret Slobode i Metalleghea igra se sutra na Tušnju sa početkom u 15:00, a glavni sudija je Haris Kaljanac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije