Organizatori u problemima, vojska dolazi čistiti stadion?

Da li će utakmica biti odigrana?

Organizatori u problemima, vojska dolazi čistiti stadion?

A. Beganović, foto: Elmedin Mehić

Samo nekoliko sati pred početak prijateljskog susreta između Slovenije i Bosne i Hercegovine organizatori istog našli su se u ogromnim problemima.

Naime, snijeg koji pada od jutros prekrio je travnjak stadiona Stožice, pa bi prema informacijama koje su nam dali ljudi koji rade na održavanju istog, oko 13:00 sati slovenačka vojska bi trebala doći kako bi pomogla pri čišćenju travnjaka.

Situacija nije niti malo dobra i sigurno će utakmica biti odigrana po jako lošim uslovima, a u fotogaleriji pogledajte kako trenutno izgleda travnjak stadiona Stožice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.