Orlovi razmišljaju samo o pobjedi

Orlovi razmišljaju samo o pobjedi

Edmir Škorić

Srbija u drugom kolu grupne faze igra protiv Njemačke. Porazom bi Orlovi skoro izgubili sve šanse, pa Antićevi izabranici priželjkuju samo pobjedu.

Zdravko Kuzmanović nastupa za njemački Stuttgart, a krivac je penala, koji je Gyan pretvorio u pogodak i veliko slavlje Gane.

„Kad sam čuo da su mi skandirali osjećao sam se ljepše. Greška, svakome može da se desi. Bilo mi je mnogo teško, sada opet imamo važnu utakmicu, moram da se koncentrišem na nju“, rekao je Kuzmanović.

„Imao priliku šest mjeseci, upoznao mnoge igrače i na koji način će igrati. Sigurno da su veoma opasni, mada mislim da mi treba da razmišljamo samo o nama i kako da se postavimo. Dobro smo ih analizirali“, dodaje Tošić.

"Većina njihovih igrača igra za Bayern (Minhen). Pogledate kako je Bayern igrao prošle sezone. Bili su strašni. Osim toga, čitava reprezentacija im je u dobroj formi. No, vjerujemo u sebe i pozitivan rezultat", kaže Gojko Kačar, član Herthe iz Berlina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.