Ornek: Predstojeća sezona će biti jedna od težih

Čelik uskoro starta sa pripremama

Ornek: Predstojeća sezona će biti jedna od težih

S. Mlaćo

Krajem protekle sedmice za novog trenera NK Čelik imenovan je Turčin Adnan Ornek.

Ornek je bivši trener i koordinator za mlade turskog Bursaspora koji je na današnjem predstavljanju javnosti istakako kako će prvi cilj biti dobri temelji i kadrovi za klub u budućnosti.

"Svjesni smo da će naredne sezona biti jedna od težih, ali ja sam ubijeđen da će Čelik u narednim godinama bilježiti dobre rezultate. Obzirom na teške uslove u zemlji, ovdje izrastaju dobri fudbaleri. Biće potrebno određeno vrijeme za neke svari, a ja ću nastojati da iz ovog grada izađu određene zvijezde. Svi simpatizeri Čelika trebaju imati strpljenja u toku ove i naredne godine. Sve što je u mojoj moći ja ću dati od sebe da Čelik bude u vrhu", kazao je između ostalog Ornek.

Čelik je opstanak u Premijer ligi obezbijedio zahvaljujući tome što licencu nije dobio banjalučki Borac, pa će se na Bilinom Polju i naredne sezone igrati premijerligaški nogomet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas će biti obavljena prozivka u 16 sati, a na istoj će se pojaviti: Dujković, Karajbić, Jurković, Udovičić, Duraković, Jurina, Bevab, Salčinović, Jupić, Popović, Mehić, Šišić, H. Adilović, Hafizović, Šehić, T. Adilović, Dudić, Jusić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasmem
Druga liga,..jeli vas stid igrati Premijer ligu?
6 13
stopkrkanima
Daj ba i taj Babala ili Šišić kako hocete. Frajer ima 100 kila ne moze potrcati ni 20 m kako treba. Sve super dao je za Čelik puno ali dosta ba i njega i Fenana brade...
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti