Strateg Zeničana pohvalio je svoje igrače za posljednje rezultate, te se zahvalio navijačima na podršci

Strateg Čelika nakon pobjede

Ornek: Vjerujem da će i naši napadači proraditi u narednim utakmicama

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika ostvarili su i treću pobjedu na Bilinom polju u ovoj sezoni Premijer lige. Nakon što su u Zenici pali Željezničar i Zrinjski, danas su Zeničani na pogon Ševke Okića rezultatom 2:0 pobijedili tim Zvijezde 09.

Čelik je posljednjih sedam dana odigrao tri utakmice uz učinak od dvije pobjede i jednog remija, uz tri postignuta i nijedan primljeni gol.

Nakon nove pobjede, zadovoljan je bio i trener Adnan Örnek, koji je čestitao svojim igračima.

„Zahvalio bi se na korektnoj igri gostiju, mi smo znali da nas čeka kvalitetan meč i zato smo se dobro spremili za Zvijezdu 09. Još jednom se pokazalo kad igramo u Zenici, da nas teško ko može pobijediti, jer stvarno imamo veliku podršku navijača. Mi ne smijemo zaboraviti da smo mi jedan skroman tim, u posljednja tri meča smo neporaženi i čestitam svojim igračima, ali i našim navijačima. Naši igrači se mnogo bore, napravili smo par izmjena u posljednje dvije utakmice i to je na kraju bilo nama veoma korisno. Očekujemo i veću podršku navijača u narednim utakmicama jer mislim da smo to zaslužili“ ističe Örnek.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vezna linija pokazala se kao najjači dio tima, očekuje se da napad konačno proradi u narednim utakmicama

„Očekujemo i mi da naši napadači konačno prorade i postignu davati golove. Naša vezna linija odlično drži ekipu, što prema nazad isto prema naprijed igraju dobro, te postižu golove. Vjerujem da će u narednim utakmicama i napadači doći na svoje“, završio je Örnek.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Elmedin
Novinaru,nije JEDANEST,vec JEDANAEST.Ko tebi dade diplomu novinara,ruka mu se osusila dabogda!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti