Trener NK Čelik

Ornek zadovoljan pobjedom, ali je poručio kako želi razgovarati sa predsjednikom kluba

M. Šljivak

NK Čelik pobijedio je FK Sloboda rezultatom 2:1.

Zadovoljan je sa tri boda trener zeničkog tima Adnan Ornek, koji ističe da je ovo bila veoma, veoma teška utakmica.

"Zadovoljavajuće je početi drugi dio sezone sa tri boda, posebno protiv Slobode koja je ozbiljan protivnik koji igra moderan fudbal. Imali smo dosta poteškoća u prvih 15 minuta, ali smo uspjeli da se izvučemo i da odigramo odlično ostatak prvog poluvremena", rekao je Ornek, te je dodao:

"Primili smo nespretno gol, ali smo nakon toga postavili dobro igru i dobili smo utakmicu. Ovakve utakmice je teško dobiti, zadovoljni smo sretni jer je protivnik bio težak", ističe Ornek, koji je ponovo spomenuo određene probleme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rekao sam da imamo malo problema. Nažalost, ti problemi nisu nestali i moraću razgovarati sa predsjednikom u narednoj sedmici"

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi