Skupština imenovala novog predsjednika FK Željezničar!

Očekivana odluka

Skupština imenovala novog predsjednika FK Željezničar! · Saznajemo

Midhat Šljivak

Oro Ibrišimović novi je predsjednik FK Željezničar, odlučeno je na Skupštini kluba.

Ibrišimović je krajem prošle godine imenovan za vršioca dužnosti FK Željezničar, a danas je njegov angažman na mjesto predsjednika, saznaje SportSport.ba i zvanično potvrđen.

Novi predsjednik je u upravi Plavih od augusta 2021. godine. U proteklih šest mjeseci, obavljao je funkciju člana Upravnog odbora kluba.

Oro Ibrišimović dio je upravljačke strukture regionalne kompanije koja se bavi distribucijom IT opreme i zastupnik je velikih svjetskih brendova.

Skupština Plavih s Grbavice još uvijek je u toku i dodatne informacije o akcijama kluba bit će poznate veoma brzo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar je nedavno dobio i novog direktora.

Direktorsku poziciju će u narednom periodu obnašati Amira Bajrović - Uzunović koja je već nekoliko godina angažovana u klubu sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meskoni
Sretno Oro!
17 3
E.Car
Čovjek je za mjesec uradio više za boljitak kluba nego pojedini za čitav mandat od 4 godine. Sretno Oro i samo nastavi sa radom na boljitku kluba i isplivat ćemo jednog dana.
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi