Osasuna slavila u Barceloni

Španska Primera

Osasuna slavila u Barceloni

Danas je nastavljeno 14. kolo španske Primere, a u popodnevnom terminu odigrane su dvije utakmice.

Mallorca je na svom terenu dočekala Racing iz Santandera, te došla do pobjede rezultatom 2:1. Domaći su poveli pred kraj prvog poluvremena autogolom Torrejona, a na 2:0 povisio je Casadesus u 58. minuti susreta. Utješni gol za goste bio je djelo Ariela 15 minuta prije kraja utakmice.

Osasuna je gostovala na Monjuicu kod Espanyola. Gosti iz Baskije došli su u prednost minutu prije odlaska na odmor golom Lamaha. Na 2:0 povisio je u petoj minuti nastavka Nekounam , ali je Vazquez samo šest minuta kasnije smanjio na 1:2. Satrustegui je u 76. minuti isključen kod Osasune, ali je rezultat ostao nepromijenjen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti