O'Shea: Možemo stvoriti probleme Cityju

O'Shea: Možemo stvoriti probleme Cityju

John O'Shea, nogometaš Sunderlanda, vjeruje kako njegova ekipa može izazvati mnogo problema Manchester Cityju, u nedjeljnoj utakmici 19. kola Premiershipa.

"Morat ćemo odigrati najbolje što možemo protiv tako napadački snažne ekipe. Znamo da će biti teška utakmica, ali u taj susret ćemo ući sa velikim samopouzdanjem", rekao je O'Shea, dodavši:

"Trenutno se nalazimo u velikoj formi i vjerujem da možemo prouzročiti mnogo problema Cityju. Nama je posebno značajno što igramo pred svojim navijačima i trebat će nam njihova podrška sa tribina."

Crne mačke će prvoga dana nove godine igrati protiv Cityja, na Stadionu svjetlosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.