O'Shea: Unitedu će biti teško u Sunderlandu

O'Shea: Unitedu će biti teško u Sunderlandu

Midhat Šljivak

Svoj posljednji i odlučujući susret u borbi za titulu u engleskom Premiershipu Manchester United će odigrati u nedjelju na stadionu Svjetlosti protiv ekipe Sunderlanda.

Nekadašnji fudbaler Crvenih đavola John O'Shea koji sad anastupa za Sunderland izjavio je za Guardian kako njegovom nekadašnjem timu neće biti nimalo lako da dođu do pobjede.

"Neće tako lako doći do bodova na našem terenu. United je iznenauđujuće prokockao bodovnu prednost u finišu sezone, iako imaju iskusne fudbalere. Vjerujte da neće im biti nimalo lako da  osvoje bodove. City to najbolje zna jer smo im uzeli četiri boda, azamalo i šest", rekao je O'Shea.

Irski fudbaler je u Unitedu proveo dvanaest sezona, a na početku ove je pojačao "crne mačke".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.