O'Sheu Barcelona dovodi u ljeto?

Transferi

O'Sheu Barcelona dovodi u ljeto?

Edmir Škorić

Pomalo šokantno zvuči vijest kako se Barcelona sprema pojačati John O'Sheaom, irskim reprezentativcem iz redova Manchester Uniteda.

Naime, momčad koja je prošle godine osvojila čak šest naslova, u ljeto planira pojačati odbranu, a britanski Daily Mail tvrdi kako se na Nou Campu spremaju dovesti John O'Sheu.

Barca je, navodno, početkom ove sezone pokušavala dovesti Emmanuel Ebouea ili Bacary Sagnu iz londonskog Arsenala, no do transfera nije došlo.

O'Shea je trenutno povrijeđen i na terene se vraća tek u martu, a Pep Guardiola ima i akviziciju. Radi se o 20-godišnjem igraču Osasune Cesaru Azpilicueti, kojeg žele Arsenal, Manchester City i Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.