Osijek bolji od Slobode

U prijateljskom susretu

Osijek bolji od Slobode

Adnan Beganović

Fudbaleri tuzlanske Slobode u okviru priprema za proljetni dio sezone odigrali su prijateljski susret sa Osijekom i pretrpjeli su poraz (2:0).

Hrvatski prvoligaš Osijek bio je bolji od Slobode i na kraju je zasluženo slavio sa 2:0.

Šef struke tuzlanskog premijerligaša Darko Vojvodić priliku je dao svim igračima koji su krenuli na put, a u prvom dijelu na teren su istrčali: Mujkić, Likić, Čivić, Zoletić, Salihović, Jahić, Demić, Šmigalović, Bekić, J. Mešanović i A. Mešanović. Još su igrali: Divković, Pršeš, Jusufović, Rahmanović, Kasapović, Avdić, Jašarević, Zonić, Hadžić, Aljukić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.