Osim: Biće neizvjesno do samog kraja

Premijer liga, 11. kolo

Osim: Biće neizvjesno do samog kraja

A. Beganović

U utakmici u kojoj je Željezničar pogotkom Srđana Stanića došao do pobjede i prolaska među osam najboljih ekipa u Kupu BiH vidjeli smo jako neizvjestan meč, a šef struke sarajevske momčadi Amar Osim misli da će i sutra odlučivati nijanse.

„Sve ste vidjeli u srijedu. Velež ima respektabilnu ekipu tako da će i sutra najvjerovatnije o pobjedniku odlučiti sitnice ili nadahnutost nekog pojedinca. Teren će biti težak za igru, pa i ne očekujem neku spektakularnu predstavu“, rekao je Amar Osim te dodao:

„Odigrali smo dva susreta protiv Veleža u jako kraktom vremenskom periodu tako da smo dobro upoznali jedni druge. Neće biti nekih većih promjena u sastavu i mislim da niti ja, a niti kolega na klupi Veleža, ne možemo više iznenaditi jedan drugog. Ponavljam, očekujem neizvjestan meč gdje će sitnice odlučivati o pobjedniku.“

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.