Osim: Bio bih zadovoljan sa 3:0 u Izraelu

Željo sutra protiv Cibalije

Osim: Bio bih zadovoljan sa 3:0 u Izraelu

Ekipa Željezničara završila je sa pripremama u Međugorju i za danas je planiran povratak u Sarajevo, odakle će sarajevski plavi naredne sedmice put Tel Aviva.

Za sutra je planirana utakmica sa hrvatskim prvoligašem Cibalijom, koja će ujedno biti i generalna proba Željezničara uoči gostovanja u Tel Avivu kod ekipe Hapoela u okviru drugog pretkola Lige prvaka, koje je na programu u utorak 14. jula.

"Sutra ćemo odigrati kontrolni susret sa Cibalijom, a u ponedeljak je planiran odlazak za Izrael, gdje u utorak igramo protiv Hapoela. Za naše protivnike znamo da se radi o veoma dobroj i kvalitetnoj ekipi i da bi im mogli parirati moraćemo biti sto posto raspoloženi i spremni za igru. Nema povrijeđenih igrača i sve što imamo na raspolaganju je tu. Vidjećemo", kaže za SportSport.ba trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara.

Osim je, u svom stilu, prokomentarisao koji bi rezultat za njega bio povoljan u Tel Avivu.

"Dobro bi bilo da pobijedimo 3:0".

"Što se tiče pojačanja, za sada još uvijek nema ništa konkretno. Bilo je nekih razgovora, ali još je rano", zaključio je u razgovoru za SportSport.ba trener Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.